maanantai 9. syyskuuta 2013

Kuivamarmorointia ja suklaakakkua


Ess Trendy Colours - Candy
Essence - Hello Marshmallow
Essie - Bikini so teeny
Depend - 41

Ystäväiseni kanssa pidettiin taas yhteinen lakkaustuokio, edellisen tulokset löytyvät täältä.

Mikä tätä taas vaivaa, hetki sitte oli joka kuva vielä suurinpiirtein samansävynen ja pumps ku latasin ne bloggeriin niin ei toivoakaan että yhdessäkään näkyisi oikea väri :D Pohjalakka siis vaaleanPUNAINEN (keskimmäinen kuva lähimpänä totuutta), ei persikan värinen. :D

Eniveis, halusin hemppiskynnet, ja mikäs siihen paremmin sopii kuin vaaleanpunainen ja vaaleanvioletit raidat. Oli kuitenkin turhan tylsä mun makuun joten päätin koittaa kuivamarmorointia (vitsi miten hyvä idea....!) ja nooo voisin sanoa että paremminkin voisi onnistua :D Toisaalta, ei ne ny pahaltakaa näytä.. Nää kynnet kyllä varmasti jakaa mielipiteitä koska värit on vähäisen riitaisat. Ite kuitenkin jollain kierolla tavalla jopa tykkään näistä, ja pistimpä ne jopa Diweissin lakkauskilpailuun mukaan, MUTTA diweissilla näyttääkin olevan loppuunmyynti eikä sitä pidetäkkään :D okkok.



China Glaze - Call of the wild
China Glaze - Digital Dawn

Ja tässä nämä suklaakakkukynnet (tai mulle ainaki tuli ensimmäisenä suklaakakku mieleen, nälkäkö?) Näyttää ihan kohtuuhyvin Digital dawni leimata! Pitänee siis koittaa itekki..

Lisäksi testattiin vähän pikakuivattajia, mukana testissa Seche Vite, Essencen BTGN (Better than gel nails), Orly Flash Dry ja Dollanian spray pikakuivattaja. Ylivoimaiset voittajat (kuten arvata saattaa) Seche ja Essence. Seche voi kiillollaan, mutta essencen hinta-laatu suhde jyrää. Orlyllä ei mitään jakoa, sillä jopa parin euron Dollania pesi sen mennen tullen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti